ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

unescopactionartΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Ιταλικής Γλώσσας.


 

ital


 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες που είναι μέλη και του φίλοι του Ομίλου μας. Καλύπτει όλα τα επίπεδα ,από εντελώς αρχάριους έως και επίπεδο Γ1. Το μάθημα γίνεται με βάση την επικοινωνιακή μέθοδο διδασκαλίας και εκτός από τη γραμματική,δίδεται έμφαση στον προφορικό και γραπτό λόγο ώστε οι μαθητές να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν στα Ιταλικά με άνεση. Γίνεται χρήση αυθεντικού ακουστικού υλικού από την Ιταλική γλώσσα καθώς και άλλων οπτικοακουστικών μέσων διδασκαλίας.


Τα μαθήματα Ιταλικών θα πραγματοποιηθούν από την κα Βένια Μύταρη ενεργό μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων , απόφοιτη του Τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. και κατόχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MASTER) στη Μετάφραση- Μεταφρασεολογία του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κα Μύταρη διαθέτει πολυετή πείρα στην διδασκαλία της Ιταλικής γλώσσας σε ενήλικες ,τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, είναι εξετάστρια του Υπουργείου Παιδείας και έχει ζήσει και εργαστεί στην Ιταλία. Τα καινούρια τμήματα για τα σεμινάρια ξεκινάνε μέσα Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο,άρτια διαμορφωμένο που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html , ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.