ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

unescopactionartΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Τουρκικής Γλώσσας

 

turkish

Η καθηγήτρια του τμήματος και ενεργό μέλος του Ομίλου μας Ηλέκτρα Καλογήρου ,είναι απόφοιτη του τμήματος Τουρκικών σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. από το 2010.Τα 3 τελευταία χρόνια διδάσκει στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε τμήματα ενηλίκων. Ο στόχος των σεμιναρίων της τουρκικής γλώσσας είναι η προετοιμασία των μελών και φίλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για τις εξετάσεις που διεξάγονται κάθε Ιανουάριο και Ιούνιο από το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Η ύλη καλύπτεται μέσω των βιβλίων istanbul που θεωρούνται τα καλύτερα στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η επιτυχία στις εξετάσεις κάθε χρόνο είναι πολύ μεγάλη.
Όσον αφορά την ίδια τη γλώσσα τα τούρκικα θα έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση στο άμεσο μέλλον,διότι όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας ανοίγουν στη γείτονα χώρα ,αλλά και πολλές ελληνικές επιχειρήσεις επεκτείνονται στην Τουρκία και το αντίστροφο.
Τα κοινωνικά σεμινάρια θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο άρτια διαμορφωμένο ,που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html , ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.