ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Logo_UN_INTACTΙσπανικά
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργεί:
Το νέο κοινωνικό σεμινάριο ισπανικών που απευθύνεται σε αρχάριους μέλη και φίλους του Ομίλου μας και στοχεύει στην απόκτηση του επίσημου διπλώματος της Ισπανικής γλώσσας από το Instituto Cervantes μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Το σεμινάριο θα είναι ένα τρίωρο την εβδομάδα και θα γίνεται στις καινούργιες εκπαιδευτικές αίθουσες του Ομίλου που βρίσκονται στη Νίκαια.Οι επιτυχίες των προηγούμενων ετών, (100% επιτυχία στην απόκτηση επίσημου διπλώματος τα προηγούμενα έτη από όλους τους μαθητές που έδωσαν εξετάσεις) καθώς και η πολύχρονη εμπειρία της διδάσκουσας εγγυώνται μια αποτελεσματική χρονιά, βασισμένη στις ανάγκες και τους χρόνους ενηλίκων μαθητών.«Το γεγονός ότι η Ισπανική γλώσσα μιλιέται από περισσότερους από 500 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη τη γη, την καθιστά απαραίτητη σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Η ισπανόφωνη μουσική, οι ταινίες καθώς και οι νέες τεχνολογίες και τα κοινωνικά δίκτυα καταλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Εκμάθηση μιας γλώσσας δεν σημαίνει μόνο μαθαίνω να διαβάζω και να γράφω. Σημαίνει ότι εισχωρώ στον πολιτισμό της και μαθαίνω για την κουλτούρα της. Έτσι από το σεμινάριο μου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μουσικές, τα βίντεο στον projector που μας παραχωρεί ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί όμως με την προσωπική επαφή. Έτσι πέρυσι και με την βοήθεια του Ομίλου, πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ισπανία με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικό αποτέλεσμα, κάτι που θέλουμε να καθιερώσουμε κάθε χρόνο».Η κ. Πανταλού ενεργό μέλος του Ομίλου μας έχει αποκτήσει όλα τα διπλώματα της ισπανικής γλώσσας, είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Πάτρας στην Ισπανική γλώσσα και πολιτισμό και έχει παρακολουθήσει μαθήματα στην Γρανάδα της Ισπανίας για εκπαίδευση και εξειδίκευση καθηγητών της ισπανικής γλώσσας. Επίσης έχει πολυετή εμπειρία σε τμήματα ενηλίκων καθώς και σε ιδιαίτερα μαθήματα.


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.