100 % ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ INTERNATIONAL ACTIONART ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ & ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

Logo_UN_INTACTsuccess_Banner_0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια ξένων Γλωσσών, Ελληνικού Πολιτισμού σε αλλοδαπούς, Υποκριτικής, Γυμναστικής κ.α.


Λίγο πριν την ολοκλήρωση της περασμένης εκπαιδευτικής περιόδου 2014 - 2015, μαθητές του τμήματος εκμάθησης της Ισπανικής Γλώσσας στο επίπεδο αρχαρίων, με Καθηγήτρια την κ. Αγγελική Πανταλού καθώς και οι μαθητές του τμήματος εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας με Καθηγήτρια την κ. Στέλλα Πάνου, έλαβαν μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου του Ινστιτούτου Cervantes καθώς και του Κρατικού Πιστοποιητικού για τα Ισπανικά, των πτυχίων Lower και Proficiency για τα Αγγλικά καθώς και του Κ.Π.Γ. για τα Ιταλικά. Έπειτα από την παρακολούθηση ενός ακαδημαϊκού έτους, κρίθηκαν κατάλληλα προετοιμασμένοι για να συμμετέχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης της γνώσης της Ισπανικής, της Αγγλικής και της Ιταλικής Γλώσσας ανεξάρτητα από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.


Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες μαθητές που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση των προαναφερθέντων Πιστοποιητικών είχαν 100 % επιτυχία!


Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του «Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στα μέλη του Ομίλου μας που συμμετείχαν στις εξετάσεις για τα πτυχία της Ισπανικής, της Αγγλικής και της Ιταλικής Γλώσσας σημειώνοντας 100% επιτυχία καθώς και στις διδάσκουσες που προετοίμασαν τους συμμετέχοντες κ. Πανταλού Αγγελική, κ. Πάνου Στέλλα και κ. Μύταρη Βένια».


Τα τμήματα λειτουργούν για τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Οι επιτυχόντες μαθητές και οι επιτυχούσες μαθήτριες είναι οι εξής:


ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ


ΙΣΠΑΝΙΚΑ

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ (ΚΠΓ) A2

• Κούβαρη Δήμητρα
• Κούζιλου Σταυρούλα
• Λέκκα Κυριακή

DELE CERVANTES A2

• Κωνσταντίνου Γεράσιμος
• Ταστζόγλου Φραντζέσκα
• Ταουσάνη Αλεξάνδρα

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΠΤΥΧΙΟ LOWER

• Καλογερόπουλος Άρης
• Νασιοπούλου Ουρανία
• Παπαδοπούλου Ευαγγελία

ΠΤΥΧΙΟ PROFICIENCY

• Παμπούκος Ευγένιος
• Ραπτοπούλου Σοφία

ΙΤΑΛΙΚΑ

Κ.Π.Γ. - Β1

Μονιούδη Εριέττα

Κ.Π.Γ. - Β2

Μπέλης Νικόλαος

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.