ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Logo_UN_INTACT

Spain

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:


Τα νέα κοινωνικά σεμινάρια ισπανικών,απευθύνονται σε μέλη και φίλους του Ομίλου μας και καλύπτουν όλα τα επίπεδα (αρχάριοι & προχωρημένοι).
Tα ισπανικά είναι η γλώσσα που έχει τις περισσότερες ομοιότητες με τα ελληνικά όσον αφορά το φωνητικό σύστημα αλλά και σε μεγάλο βαθμό ο πολιτισμός που κουβαλάει είναι ιδιαίτερα οικείος για έναν ελληνόφωνα.
Είναι η δεύτερη γλώσσα επικοινωνίας στον κόσμο μετά από τα Αγγλικά και ομιλείται από περίπου 450 εκατ. ανθρώπους.
Στα τμήματά μας ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον προφορικό λόγο (προφορική κατανόηση και έκφραση) επειδή πιστεύουμε ότι αυτό είναι το κατεξοχήν διαμορφωτικό στοιχείο μίας γλώσσας και είναι ευκαιρία για τους μαθητές να μπορούν να την εξασκήσουν με έναν γηγενή δάσκαλο, αφού καθηστά το πιο δύσκολο κομμάτι της εκπαίδευσης όταν γίνεται εκτός της χώρας όπου ομιλείται.
Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή και όχι ανάποδα, λαμβάνοντας υπόψη πως όλα ξεκινάνε από το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου, ο οποίος καλείται να έχει μια ΕΝΕΡΓΉ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ στο μάθημα, όχι απλά να είναι ένας δέκτης, όπως στην παραδοσιακή μέθοδο διδασκαλίας.
Ο καθηγητής και μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Antonio Prunés García είναι φιλόλογος, έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Θαραγόθα της Ισπανίας και του Μπορτό της Γαλλίας. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών σε ενήλικες , συνεργάζεται με τον Ινστιτούτο Θερβάντες και είναι πιστοποιημένος εξεταστής των DELE.
Όλα τα σεμινάρια λειτουργούν σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο,πλησίον του κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Τα καινούρια τμήματα ισπανικών ξεκινάνε αρχές Οκτωβρίου.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας.
Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.