ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Logo_UN_INTACT

Παιδικό_Θέατρο

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!


ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα λειτουργήσει κοινωνικό εργαστήριο για τους μικρούς μας φίλους.


Προσκαλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Ομίλου μας να εντάξουν τα παιδιά τους ,στη νέα μας θεατρική ομάδα που απευθύνεται μόνο σε σε ΠΑΙΔΙΑ από 6 έως 12 ετών.


Το κοινωνικό εργαστήριο θεατρικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού θα γίνονται κάθε Τετάρτη 4-6 και θα ξεκινήσουν από μέσα Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο,άρτια διαμορφωμένο που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας. Εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός παιδιών.


Σκοπός των μαθημάτων μας θα είναι να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο του θεάτρου μέσα από την εμπειρική γνώση. Θα ανακαλύψουμε τη λειτουργία του μέσα από το παιχνίδι, την κίνηση, το θεατρικό κείμενο και εκτός από ηθοποιοί θα μπορέσουμε να γίνουμε και οι μελλοντικοί καλοί θεατές που χρειάζεται το θέατρο.Στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους θα απολαύσουμε στη σκηνή τους μικρούς μας φίλους που θα ανεβάσουν τη δική τους ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση και θα βραβευτούν από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την προσπάθειά τους και θα δείξουν τη δουλειά τους σε συγγενείς, φίλους όπως και στα μέλη του Ομίλου που αγαπούν το Θέατρο!Τα τμήματα λειτουργούν για τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων καθώς και για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.