ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ PILATES ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

Pilates





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ PILATES ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) λειτουργούν:
Νέα Τμήματα Pilates με Δασκάλα την κ. Βάνα Λυμπέρη στην “International Action Art” (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 2, Νίκαια) υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Η μέθοδος Pilates αφορά ένα σύστημα ολοκληρωμένης σωματικής προπόνησης στο οποίο το κορμί εργάζεται ως σύνολο με τη συμμετοχή τόσο του πνεύματος όσο του σώματος και της αναπνοής. Κύριος σκοπός είναι η βελτίωση της δύναμης και της ευλυγισίας καθώς και η αύξηση του ελέγχου του σώματος. Οι ασκούμενοι σε κάθε μάθημα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα υπόστρωμα και μια πετσέτα, να είναι ντυμένοι ελαφρά και άνετα -χωρίς παπούτσια- έτσι ώστε να επιτρέπεται η ελεύθερη κίνηση του σώματος, είναι απαραίτητο να συμβουλευτούν τον γιατρό τους (ειδικά σε περιπτώσεις κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας) καθώς και να αποφύγουν την άσκηση με γεμάτο στομάχι.
Τα τμήματα που δημιουργήθηκαν και μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για να ενταχθείτε άμεσα, θα είναι στο επίπεδο Αρχαρίων. Στο τέλος των Σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.