ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (InternationalActionart) λειτουργούν:
Νέα Τμήματα εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας με Καθηγήτρια την κα Αγγελική Παντάλου στην “InternationalActionArt” (Αγησιλάου 6, πίσω απο τη Παιδική Στέγη στα πλάγια του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας) υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCOΠειραιώς και Νήσων.
Το τμήμα που θα δημιουργηθεί και μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για να ενταχτείτε άμεσα, θα είναι κάθε:
Τρίτη 11:00-14:00(αρχάριοι).
Έναρξη Τρίτη 10/3/2015.
Στο τέλος των Σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.
Επίσης μπορούν να δώσουν για το επίσημο πτυχίο της ισπανικής γλώσσαςτου Cervantes
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.


Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (InternationalActionart) και του Ομίλου για την UNESCOΠειραιώς και Νήσων.
Πραγματοποιήθηκη 5ήμερη εκπαιδευτίκη εκδρομή για τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια της Ισπανικής Γλώσσας,προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα και τον πολιτισμό των Ισπανών!
Η Δασκάλα μας κα Αγγελική Παντάλου, συνόδευσε και ξενάγησε τους μαθητές μας στη Plaza Mayor στην Μαδρίτη και στο Τολέδο. Συμμετείχαν σε βραδιά flamenco, παρακολούθησαν αγώνα ποδοσφαίρου της Real Madrid στο Bernabeu, δοκίμασαν παραδοσιακά tapas, επισκέφτηκαν το μουσείο Prado και το πάρκο Retiro!

Plaza Mayor στην Μαδρίτη



Toledo



Plaza de España (στο κεντρο της Μαδριτης)