ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

theatro

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   
ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Η Τράπεζα Χρόνου των μόνιμων κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το Εργαστήρι Τέχνης Θεάτρου ανακοινώνουν τη δημιουργία τμημάτων δωρεάν μαθημάτων Θεάτρου με Καθηγήτρια την κ. Καίτη Κριτσωτάκη.
Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν με ασκήσεις βασικής εκπαίδευσης, δραματουργική επεξεργασία ρόλων, ορθοφωνία με την Ποίηση, αυτοσχεδιασμό, παντομίμα, φωνητική, ιστορία θεάτρου.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 17:00 – 20:00 στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό.
Τα δωρεάν μαθήματα Θεάτρου απευθύνονται σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τα κριτήρια ένταξης μαθητών στο τμήμα.


Πληροφορίες – εγγραφές : 2110144869 - 6992254195 κ. Καίτη Κριτσωτάκη και στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων: 210 4967757 και 210 3244821.
Οι κοινωνικές Δομές στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.