ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ACTIONARTΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

 

germanikaΣτο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ξεκινάνε κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια Γερμανικών. Απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου μας.

Καλύπτουν όλα τα επίπεδα αρχαρίους, αλλά και προχωρημένους για τα διπλώματα του Zertifikat B1,B2,καθώς και Μittelstufe.
Τα σεμινάρια στηρίζονται στην σπονδυλική στήλη της γερμανικής γραμματικής με παραδείγματα για τους αρχαρίους και προχωρημένους,που θα είναι η προϋπόθεση να βαδίσουν με βήματα σίγουρα και σταθερά στην προφορική επικοινωνία και σωστό χειρισμό της γερμανικής γλώσσας.
Χρήση οπτικοακουστικών μέσων και προβολή γερμανικής σειράς εκμάθησης.
Για τους φίλους της λογοτεχνίας υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας λογοτεχνικών κειμένων ή ποίησης καθώς η καθηγήτρια κα. Ανδρονίκη Ατζέμογλου έχει στο ενεργητικό της δυο ποιητικές συλλογές και δείγματα γραφής καθώς και άρθρων.
Η κα. Ατζέμογλου είναι Πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πτυχιούχος του Grosses Sprachdiplom Goethe, έχει Πτυχίο Μεταφραστικού του Goethe. Γεννημένη στο Μόναχο με διαμονή 18 χρόνων. Μέλος του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ΠΕΛΤ Πανελλήνιας Εταιρεία Λόγου και Τέχνης..Διαθέτει πολυετή πείρα στον χώρο της διδασκαλίας σε ενήλικες.
Τα καινούρια τμήματα ξεκινάνε αρχες Οκτωβρίου. Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο που βρίσκεται πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
http://www.unescopireas.gr/mathimata/, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564.