ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ACTIONART


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

gallika


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ξεκινάνε κοινωνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια Γαλλικών τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες που είναι μέλη ή φίλοι του Ομίλου μας.


Τα σεμινάρια καλύπτουν όλα τα επίπεδα αρχαρίους, αλλά και προχωρημένους


Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την διδασκαλία στις ανάγκες του κάθε μαθητή και όχι ανάποδα, λαμβάνοντας υπόψη πως όλα ξεκινάνε από το ενδιαφέρον του εκπαιδευόμενου, ο οποίος καλείται να έχει μια ενεργή συμμετοχή στο μάθημα, όχι απλά να είναι ένας δέκτης, όπως στην παραδοσιακή μέθοδο διδασκαλίας.
Ο καθηγητής και μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Antonio Prunés García είναι φιλόλογος, έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Θαραγόθα της Ισπανίας και του Μπορτό της Γαλλίας. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών σε ενήλικες .


Όλα τα σεμινάρια λειτουργούν σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο,πλησίον του κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας. Τα καινούρια τμήματα ισπανικών ξεκινάνε αρχές Οκτωβρίου.


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας.
Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
http://www.unescopireas.gr/mathimata/ , ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1– Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.