ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

unescopactionart


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


 

roumanika

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Ρουμανικής Γλώσσας για 1η χρονιά.
Στα τμήματα μας, μπορούν να μετέχουν μέλη και φίλοι του Ομίλου μας.
Η καθηγήτρια και μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κα. Solomon Mirela ρουμανικής καταγωγής,έχει 8 έτη εμπειρία στην διδασκαλία, της αγγλικής και ρουμάνικης γλώσσας σε ατομικά και ομαδικά τμήματα ενήλικων. Τα καινούρια τμήματα για τα σεμινάρια ξεκινάνε μέσα Σεπτεμβρίου (εφόσον συμπληρωθεί ο επαρκείς αριθμός ατόμων για την σύσταση του τμήματος). Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο ,άρτια διαμορφωμένο που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας. Στο τέλος των Σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:
http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html , ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.