ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΔΡΑΣΗ - INTERΝΑΤΙΟΝΑL ACTIONART!

Εισαγωγή στην υποκριτική τέχνη με θεατρικές μεθόδους μέσα από ασκήσεις όπου γίνεται κατανοητή η διαδρομή που ακολουθείται από τον ηθοποιό από τη στιγμή που θα αναλάβει έναν ρόλο μέχρι τη στιγμή που θα ανέβει στη σκηνή.

Οι ασκήσεις υποκριτικής, ορθοφωνίας, χαλάρωσης, κινησιολογίας και αυτοσχεδιασμού βοηθούν ώστε μέσα από αυτό το ομαδικό μάθημα- όπως άλλωστε είναι και το θέατρο- ο καθένας να μπορέσει να ανακαλύψει τόσο τις πνευματικές όσο και τις σωματικές δυνατότητες του.
Αφορά ανθρώπους που θέλουν έστω και ερασιτεχνικά να μπουν στο μαγικό κόσμο του θεάτρου, επαγγελματίες που επιθυμούν τη βελτίωση της εικόνας και των εκφραστικών τους μέσων στο χώρο εργασίας τους (παρουσιάσεις, καθηγητές, ραδιόφωνο κ.α.) αλλά και όσους θέλουν να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους εξωτερικεύοντας τα συναισθήματα τους, καλλιεργώντας τη σκέψη, τη φαντασία αλλά και τα εκφραστικά τους μέσα.

 

Στόχος των μαθημάτων αποτελεί και η δημιουργία ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ όπου θα συνεργάζεται και με άλλα μαθήματα του ομίλου όπως αυτό της Μουσικής, του Χορού και της Ενδυματολογίας με σκοπό ένα ολοκληρωμένο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα αλλά και την διεύρυνση των γνώσεων των μελών της. Για την παρακολούθηση των μαθημάτων θα χρειασθεί μία μικρή οικονομική συμμετοχή.

 

Διδάσκει η ηθοποιός κ. Πελεκάνου Ζωή

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τα γραφεία του Ομίλου μας (Π. Ράλλη 210 & Θησέως 1, 184 54, Περιβολάκι Νίκαιας - Αττική) στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797 Fax: 210 4944564 και στο κινητό: 6944450809 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr, imaronitis@yahoo.gr www.unescopireas.gr.