ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

 

ΑΦ_ΡΩΣΙΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Ρώσικης Γλώσσας.


Στα τμήματα μας, μπορούν να μετέχουν ενήλικες μέλη και φίλοι του Ομίλου μας, τόσο αρχάριοι μαθητές όσο και προχωρημένοι (Β1 και Β2).


Έπειτα από την επιτυχία που έχουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τα Σεμινάρια Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας στη Νίκαια, τώρα επεκτείνουμε τα Τμήματα και στο Λουτράκι, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους κατοίκους Κορίνθου, Λουτρακίου καθώς και των γύρω περιοχών να γνωρίσουν τη Ρώσικη Γλώσσα και Ρώσικο Πολιτισμό αφού η Καθηγήτριά μας κ. Ιωάννα Κοπιλόβα είναι Ουκρανικής καταγωγής με Πανεπιστημιακή μόρφωση και προϋπηρεσία στη διδασκαλία ενηλίκων. Η έκβαση των σεμιναρίων, στέφεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, καθώς όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις του Ινστιτούτου Πούσκιν για πτυχίο Ρωσικών, σημειώνουν υψηλές βαθμολογίες, αλλά επιπρόσθετα βρίσκουν άμεσα εργασία στον τουριστικό κλάδο.


Τα καινούρια τμήματα των σεμιναρίων ξεκινούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 (ώρες τμήματος αρχαρίων 12:00 – 15:00 και των προχωρημένων 15:00 – 18:00). Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο, άρτια διαμορφωμένο επί της οδού Κουλούκη 1 στο Λουτράκι.


Δηλώστε το ενδιαφέρον σας άμεσα για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας:http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.