ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Logo_UN_INTACT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


necahhmiin4f21b4f5d2ec4


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργεί:
Κοινωνικό Σεμινάριο Προετοιμασίας για τις Ανώτερες Δραματικές Σχολές.


Οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για εισαγωγή στις Ανώτερες Δραματικές Σχολές. Η προετοιμασία θα περιλαμβάνει Μαθήματα – Ασκήσεις Ορθοφωνίας, Υποκριτικής καθώς και Τραγουδιού.
Τα νέα τμήματα, ξεκινούν αρχές Οκτωβρίου 2015, τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στις καινούργιες εκπαιδευτικές αίθουσες του Ομίλου που βρίσκονται στη Νίκαια (πλησίον του κρατικού νοσοκομείου).

Το κάθε τμήμα θα πραγματοποιεί ένα τρίωρο την εβδομάδα. Για τη δημιουργία τμήματος απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων (7 εκπαιδευόμενοι).

Στο τέλος των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις εξετάσεις είναι εντυπωσιακά και μάλιστα όσοι επιθυμούσαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τους παρείχαμε καθοδήγηση και συμβουλευτική υποστήριξη με θετικά αποτελέσματα.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για το τμήμα Προετοιμασίας για τις Δραματικές Σχολές, συμπληρώνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.