ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Logo_UN_INTACT Ρώσικα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν κοινωνικά σεμινάρια Ρώσικης Γλώσσας για 4η συνεχόμενη χρονιά.


Στα τμήματα μας, μπορούν να μετέχουν μέλη και φίλοι του Ομίλου μας, τόσο αρχάριοι μαθητές όσο και προχωρημένοι.


Η έκβαση των σεμιναρίων, στέφεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία, καθώς όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις του Ινστιτούτου Πούσκιν για πτυχίο Ρωσικών, σημειώνουν υψηλές βαθμολογίες, αλλά επιπρόσθετα βρίσκουν άμεσα εργασία στον τουριστικό κλάδο. Η καθηγήτρια Δεληγιαννίδου Θεοδώρα ενεργό μέλος του Ομίλου μας , με 6 ετή προϋπηρεσία στο Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, διδάσκει 11 χρόνια την Ρωσική και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Εκπαίδευση Ενηλίκων με ειδικότητα την διγλωσσία. Τα καινούρια τμήματα για τα σεμινάρια ξεκινάνε μέσα Σεπτεμβρίου. Θα πραγματοποιούνται σε έναν εκπαιδευτικό χώρο ,άρτια διαμορφωμένο που βρίσκετε πλησίον του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας.






Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για την εκμάθηση της γλώσσας κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, είτε περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά.