ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015 - 2016


Logo_UN_INTACTΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Earth


Έναρξη Σεμιναρίων Πολυγλωσσίας


ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 - 2016


Στις αρχές Οκτωβρίου ξεκινάει η νέα εκπαιδευτική περίοδος της Τεχνοδράσης (InternationalActionart) υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. Τα σεμινάρια έχουν σαν στόχο την άρτια εκμάθηση της εκάστοτε γλώσσας. Όλοι οι Διδάσκοντες έχουν άριστη κατάρτιση και πολυετή πείρα στον χώρο Τα σεμινάρια που λειτουργούν είναι αυτοχρηματοδοτούμενα συγκρατώντας το μηνιαίο κόστος πολύ χαμηλά για τα μέλη μας, αλλά και για όσους ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες,
όπως φοιτητές,άνεργοι,χαμηλοσυνταξιούχοι,πολύτεκνοι, αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.


Ο κ. Μαρωνίτης Ιωάννης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA), δήλωσε ότι: “Μετά από τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν 2013-2014 & 2014-2015 αποφασίσαμε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την παροχή εκπαιδευτικών σεμιναρίων εκμάθησης ξένων γλωσσών και σεμιναρίων τέχνης και πολιτισμού για τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου.”


Οι αιτήσεις δήλωσης συμμετοχής αφορούν όλα τα επίπεδα σε όλες τις γλώσσες και συνεχίζονται καθημερινά μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να δηλώσετε και εσείς το ενδιαφέρον σας είτε περνώντας από τα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου (Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1) που λειτουργούν Δευτέρα -Παρασκευή 9:00-21:00, είτε μέσω e-mail unescop@otenet.gr ή μέσα από την ειδική φόρμα που βρίσκετε στο site μας www.unescopireas.gr


Για την πορεία των αιτήσεων σας, θα ενημερωθείτε μέσω μηνύματος στο κινητό σας ή μέσω email όταν οριστεί η πρώτη συνάντηση για το εκάστοτε σεμινάριο.


Tree


Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που παρέχονται από τον Όμιλο είναι τα ακόλουθα και θα λειτουργήσουν με την προϋπόθεση επαρκούς κάλυψης συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους.


-Ξένες Γλώσσες:
Αγγλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
Ιταλικά
Τούρκικα
Ρώσικα
Κινέζικα
Ισπανικά


- Μάθημα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας για αλλοδαπούς


-Χορός:
Pilates
Παραδοσιακοί


- Εργαστήρια:
Υποκριτικής
Κοπτικής – Ραπτικής


Τα σεμινάρια γίνονται στο νέο μας χώρο που βρίσκετε στην Νίκαια (πλησίον του κρατικού Νοσοκομείου) σε κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες.
Στο τέλος των Σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.


Τμήματα τα οποία δεν καλύπτουν τον επαρκή αριθμό ατόμων που ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν δεν θα λειτουργήσουν & θα υπάρξει εκ νέου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος γι' αυτά στα μέσα της σεζόν.


Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καλείτε στα Γραφεία μας
από Δευτέρα -Παρασκευή 09.00-21.00






Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια
Τηλ: 2104967757 - 2104979797
Fax: 2104944564
www.unescopireas.gr- unescop@otenet.gr