ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

UN_AA_Αγγλικά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ  ΑΓΓΛΙΚΗΣ  ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ



Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν:

Νέα Ταχύρρυθμα Τμήματα εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας με Καθηγήτρια την κα Salomon Mirela στην “International Action Art” (Αγησιλάου 6, πλησίον του Κρατικού Νοσοκομείου ) υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα καλύπτουν όλα τα επίπεδα
(Αρχάριοι ,Προχωρημένοι,Lower, Proficiency).Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας,
για να ενταχθείτε άμεσα. Το  σεμινάριο θα έχει συνολική διάρκεια 3 μήνες.
Θα πραγματοποιούνται 6 ώρες την βδομάδα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απογευματινές ώρες. Έναρξη Τετάρτη 1/7/2015. Στο τέλος των Σεμιναρίων θα και θα σας χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης! Επίσης  θα έχετε την δυνατότητα να ενταχθείτε αυτόματα και στα χειμερινά τμήματα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.