ΝΕΟ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

LOGOnewShort  actionart


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΟ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Κινέζικα!


Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) - Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργεί:


Νέο Ταχύρρυθμο Τμήμα εκμάθησης Κινεζικής Γλώσσας με Καθηγήτρια την κα Σκόρδου-Ταφέκη Ελένη στην “International Action Art” (Αγησιλάου 6, πλησίον του Κρατικού Νοσοκομείου ) υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.


Το τμήμα που δημιουργήθηκε και μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για να ενταχθείτε άμεσα, θα έχει συνολική διάρκεια 3 μήνες. Θα πραγματοποιούνται 6 ώρες την βδομάδα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα. Έναρξη Τετάρτη 3/6/2015 ώρα 19:00. Στο τέλος των Σεμιναρίων θα έχει καλυφθεί η ύλη του επιπέδου Α1 και θα σας χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.