ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART

Logo_UN_INTACT


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) θα λειτουργήσει : Από την Τετάρτη 6/5/2015 και ώρα 17:30-19:00 στο νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς 73 στον Κεραμεικό (Κτήριο Ελληνικού ICOMOS όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων).



Νέο Τμήμα προφορικής γλώσσας για την εξάσκηση και την γνωριμία της Ισπανικής Γλώσσας με τον ισπανόφωνο Καθηγητή κ. Αntonio Prounes Garcia.


Μια μικρή Περιγραφή: Θα βρισκόμαστε για μια ώρα σε ένα χαλαρό περιβάλλον για να μιλήσουμε στα ισπανικά γύρω από κάποιο θέμα της επικαιρότητας με την υποστήριξη ενός Iσπανού φιλόλογου με μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση της ισπανικής ως ξένη γλώσσα. Κάθε βδομάδα θα δουλεύουμε βάση κάποιου άρθρου του σύγχρονου ισπανόφωνου τύπου ή κάποιου βίντεο που θα θέτει ένα επίκαιρο και επίμαχο θέμα το οποίο φυσικά θα προκαλεί το ενδιαφέρον και θα πυροδοτεί τη συζήτηση στην ομάδα. Δεν χρειάζονται άριστες γνώσεις της γλώσσας αλλά ενδιαφέρον και επιθυμία να συμμετάσχουμε ενεργά, δεδομένου ότι πρόκειται για να εξασκήσουμε το προφορικό λόγο. Τα θέματα που θα τίθενται θα μας δώσουν την ευκαιρία όχι μόνο να βελτιωθούμε και να αποκτήσουμε ευχέρεια λόγου αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουμε καλύτερα την κουλτούρα των ισπανόφωνων χώρων και κυρίως της Ισπανίας (έθιμα, γιορτές, περιοχές, κουλτούρα, πολιτική κ.τ.λ.).


Προϋποθέσεις: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν έναν ορισμένο επίπεδο στα προφορικά που να αντιστοιχεί περίπου στο Β2 του Ευρωπαϊκού πλαισίου (χωρίς να είναι αναγκαίο να κατέχουν δίπλωμα). Το πιο σημαντικό είναι η διάθεση για ενεργή συμμετοχή στις συζητήσεις.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια), στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.