ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Σημαία Γαλλίας J aime le Francais

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

            

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας  στους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος (Ελ. Βενιζέλου 123), στο Δήμο Πειραιά (Ακτή Ποσειδώνος 2-4), στο Δήμο Νίκαιας (Κοτυώρων 35) και στο Δήμο Κορίνθου (Περιγιάλι Κορινθίας, Κροκίδα 62) ξεκινά ταχύρυθμα μαθήματα Γαλλικών για ενηλίκους  όλων των επιπέδων (εφόσον συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών).

Tα μαθήματα θα διεξάγονται στα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π.Ράλλη 210 και Θησέως 1, Νίκαια) και θα γίνονται με ανταλλαγή τροφίμων, τα οποία θα διατίθενται στα Κοινωνικά Εστιατόρια και στα Κοινωνικά Παντοπωλεία που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος . Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου.


Τα μαθήματα Γαλλικών θα πραγματοποιηθούν από την καθηγήτρια Χαλάουα Σοφία, απόφοιτο του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και με ειδίκευση στην «Εκπαιδευτική Ψυχολογία» του  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κ. Χαλάουα διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Γαλλικής Γλώσσας σε παιδιά και ενηλίκους.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα Γραφεία του Ομίλου μας: Τηλ.:2104967757 – 2104979797, Fax: 210 4944564, Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια, E-mail: unescop@otenet.gr.


Τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.