ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ - «ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
 ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
«ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ_ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ»
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, Πειραιά καθώς και Κορινθίων έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

MariaChatz2

Στόχος μας είναι μέσω των κοινωνικών δομών που έχουν συσταθεί και αποτελούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό εστιατόριο, τράπεζα χρόνου και κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων, όχι μόνο η κάλυψη των υλικών αναγκών αλλά και η διασφάλιση αναγκών όπως είναι η δωρεάν εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Έτσι ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου δημιουργεί τμήματα δωρεάν εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας με Καθηγήτρια την Εθελόντρια κα Χατζηιωάννου Μαρία.


Το τμήμα δωρεάν εκμάθησης της Ισπανικής Γλώσσας αφορά επίπεδο Αρχαρίων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές «Κύκλος Δράσης_Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος» επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 123 στο Κερατσίνι.


Τα μαθήματα απευθύνονται σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση τα κριτήρια ένταξης μαθητών στο τμήμα.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 4179797, 210 4967757 και 210 4110678.


Τα τμήματα δωρεάν εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

 

logo epanad

logo domes