ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών του δράσεων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος, Πειραιά καθώς και Κορινθίων έχει δημιουργήσει μόνιμες Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. 

Στόχος μας είναι μέσω των κοινωνικών δομών που έχουν συσταθεί και αποτελούνται από το κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό εστιατόριο, τράπεζα χρόνου και κέντρο ημερήσιας υποδοχής αστέγων, όχι μόνο η κάλυψη των υλικών αναγκών αλλά και η διασφάλιση αναγκών όπως είναι η δωρεάν εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Έτσι ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον διεθνή Μη Κυβερνητικό Φοιτητικό Οργανιμό AIESEC δημιουργεί τμήμα δωρεάν εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας με Καθηγήτρια την Εθελόντρια κα Dominika Radzikowska.

united kingdom 640

Το τμήμα δωρεάν εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας θα έχει διάρκεια ενός μήνα και αφορά επίπεδο Αρχαρίων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα σπίτια απόρων στις μόνιμες Κοινωνικές Δομές «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη» επί της οδύ Κοτυώρων 35, «Κύκλος Δράσης_Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος» επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 123 καθώς και «Λιμάνι Αλληλεγγύης» στον Πύργο του Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 3. 

Τα μαθήματα απευθύνονται σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, μακροχρόνια ανέργους, σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) και χαμηλοσυνταξιούχους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα τηλέφωνα: 210 4179797, 210 4967757 και 210 4110678.


Τα τμήματα δωρεάν εκμάθησης ξένων γλωσσών στηρίζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

logo epanad

logo domes