ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων έχουν δημιουργηθεί από το Φθινόπωρο του 2013 και συνεχίζουν να λειτουργούν τμήματα εκμάθησης ξένων Γλωσσών, Ελληνικού Πολιτισμού σε αλλοδαπούς, Μουσικής, Χορού, Υποκριτικής, Γυμναστικής στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο του Ομίλου, International Actionart στη Νίκαια.

 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής εκπαιδευτικής περιόδου, μαθητές του τμήματος εκμάθησης της Ισπανικής Γλώσσας στο επίπεδο αρχαρίων, με Καθηγήτρια την κα Αγγελική Πανταλού, πρόκειται να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου του Ινστιτούτου Cervantes καθώς και του Κρατικού Πιστοποιητικού το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου καθώς και 24 με 27 Μαΐου 2014. Έπειτα από την παρακολούθηση ενός ακαδημαϊκού έτους, κρίθηκαν κατάλληλα προετοιμασμένοι για να συμμετέχουν στις εξετάσεις Πιστοποίησης της γνώσης της Ισπανικής Γλώσσας ανεξάρτητα από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του «Η στήριξη όσων ανήκουν σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, ιδιαίτερα στον τομέα της Εκπαίδευσης, που αποτελεί βασικό αγαθό και στοιχείο Πολιτισμού, είναι αναγκαία. Όταν πλέον βρισκόμαστε στην ολοκλήρωση ενός ακαδημαϊκού έτους κατά το οποίο προσφέρθηκε η ευκαιρία σε 500 και πλέον συμμετέχοντες των Εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων να παρακολουθούν μαθήματα με μία συμβολική οικονομική συμμετοχή, η πρωτοβουλία των μαθητών για την προσπάθεια απόκτησης πτυχίου είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση ώστε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία. Ας ευχηθούμε, λοιπόν, καλή επιτυχία στην Μαρία Ν., την Ζωή, την Διονυσία, τον Σίμο, την Αμάντα, την Αντιγόνη, την Δήμητρα, την Τζωρτζίνα, την Αγγελική και την Μαρία Β.!».

 

Τα μαθήματα – σεμινάρια προσφέρονται από διδάσκοντες που έχουν άρτια κατάρτιση και πολυετή πείρα στον χώρο και λειτουργούν αυτοχρηματοδοτούμενα συγκρατώντας το μηνιαίο κόστος πολύ χαμηλά για τα μέλη μας, αλλά και για όσους ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, όπως φοιτητές, άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, πολύτεκνοι, αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καλείτε στα Γραφεία μας καθημερινά 09.00-20.00

Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιά & Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια
Τηλ: 2104967757 - 2104979797
Fax: 2104944564
www.unescopireas.gr- unescop@otenet.gr

eit-education 01