ΤΜΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των πολιτιστικών και ανθρωπιστικών δράσεων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και λειτουργεί:

νέο τμήμα δωρεάν εκμάθησης Ζωγραφικής με Καθηγήτρια την κα Ειρήνη Ανδρίτση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ομίλου “International Action Art” (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 2, Νίκαια).

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν τα μαθήματα της Ζωγραφικής στηρίζοντας παράλληλα τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος καθώς και Κορινθίων με μία τσάντα τροφίμων κάθε μήνα.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τις βασικές αρχές και Τεχνικές του Σχεδίου, την χρωματολογία καθώς και τα είδη Ζωγραφικής. Οι συμμετέχοντες μέσω της Τέχνης της Ζωγραφικής θα ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο έκφρασης μέσα από τα χρώματα αναπτύσσοντας την φαντασία τους.

Τα μαθήματα απευθύνονται κυρίως στις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες όπως οι μακροχρόνια άνεργοι, εργαζόμενοι με χαμηλό εισόδημα, σε αρχηγούς πολύτεκνων ή μονογονεϊκών οικογενειών, άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και Φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του Ομίλου μας (Π. Ράλλη 210 & Θησέως 1, 184 54, Περιβολάκι Νίκαιας - Αττική) στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 ή στείλτε μας e-mail: unescop@otenet.gr.

Ζωγρ