ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

 Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Ομίλου για την  Unesco Πειραιώς και Νήσων λειτουργεί νέο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα εκμάθησης Ισπανικής Γλώσσας. 

Το πρώτο τμήμα αρχαρίων, ενδεικτικά (στοιχειώδης γνώση της Ισπανικής) - (Επίπεδο Α1-Α2-INICIAL A1-A2)

El alfabeto espanol(ισπανικό αλφάβητο), el acento(τονισμός), verbos basicos ser y estar(βασικά ρήματα ΄΄είμαι΄΄), los numeros(οι αριθμοί), las estaciones del ano-los meses-los dias(οι εποχές του χρόνου-οι μήνες-οι μέρες), saludos y frases utiles(χαιρετισμοί και χρήσιμες φράσεις),las profesiones(τα επαγγέλματα),verbos regulares e irregulares(ομαλά και ανώμαλα ρήματα), la hora(η ώρα), pedir-dar informacion(ζητάμε-δίνουμε πληροφορίες),ropa-colores-materiales(τα ρούχα-τα χρώματα-τα υλικά), la comparacion(η σύγκριση), los tiempos(οι χρόνοι):el presente(ενεστώτας),el preterito perfecto(παρακείμενος), el preterito indefinido(αόριστος), el imperativo(προστακτική), el futuro(μέλλοντας), el preterito imperfecto(παρατατικός), las preposiciones(προθέσεις), los adjetivos y pronombres posesivos (κτητικά επίθετα και αντωνυμίες). Έμφαση στον προφορικό λόγο του μαθητή από τα πρώτα μαθήματα. Οπτικοακουστικό υλικό, κατανόηση κειμένων, διάλογοι της καθημερινότητας. Με την πρόοδο των τμημάτων υπάρχει η δυνατότητα εξετάσεων για το επίσημο δίπλωμα, αναλόγως με το επίπεδο που επιτυγχάνουν οι συμμετέχοντες με το πέρας των μαθημάτων. Στο τέλος των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Διδάσκουν οι καθηγήτριες Αγγελική Πανταλού & Ράνια Οικονόμου

Ανάλογα με τις ανάγκες και το επίπεδο των μαθητών, θα σχηματιστούν τμήματα κατά το δυνατόν ομοιογενή με μία μικρή οικονομική συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τα Γραφεία του Ομίλου μας:

Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια
Τηλ.:2104967757 - 2104979797
Fax: 210 4944564
E-mail:unescop@otenet.gr

Για να μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέλος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, ώστε να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στα μαθήματα απολαμβάνοντας χαμηλές τιμές, καθώς και για να γνωρίσετε τα επιπλέον προνόμια που εξασφαλίζουμε στα μέλη μας κάντε κλικ εδώ.

flag-ispania3